Det blir nog bra

Det har blivit roligt att polera! Och tur är väl det, för jag har en del kvar. Har snöat in ganska mycket på smycken till den här marknaden, men det är ju så roligt! Och så har jag utgått från materialet jag har och för tillfället lämpar den sig bäst till smycken, krokar och skålar.

Kommentarer:

1 Gunilla:

skriven

Vilka jättesnygga ringar, tråkigt jag inte kan komma.

2 Johanna:

skriven

Shittla vilka snygga ringar. Om jag visste size skulle jag skicka efter? Gillar den randiga med plupparna. Och den med blommorna. Om det, mot all förmodan, blir någon över så säg till. Står i den digitala kön! Pöss

Svar: Men självklart! Vet jag bara storlek så ser jag till att den passar :)
Mia

3 Tobbe Norrbagge:

skriven

Du har en otroligt snygg och intressant blogg, jag har nog sagt det förut men de kan typ upprepas. Jag hjälper en kompis som skall turnera norrut i Sverige i sommar och som vill besöka lite smeder på vägen. Kanske han kunde besöka dej? Känner du till fler råskinn som är aktiva där uppe i lappriket. Ha de tokfint :)

Svar: Tack så mycket snälla du, det betyder mycket när det kommer från dig :D Kompisen får gärna komma förbi, min egen smedja fortfarande under uppbyggnad dock, men det finns ett gäng goa gubbar han kan besöka här också. Säg bara till när så ska jag rodda! Kram på sig!
Mia

4 Tobbe Norrbagge:

skriven

Så trevligt att du tycker så! Ditt helhetstänk är väldigt inspirerande, vackert smide, snygga bilder, sköna tankar, inramningar och dynamiken mellan de ena och det andra. Jag är säker på att de leder till seriösa kunder och många spännande uppdrag för dej :) Jo kompisen min vill träffa smeder och/eller se annat coolt på sin lapplandsturné, så om tu har nåt tips. Klem på dej som vi säger i Baggeland :)

Svar: Åh vad du gör mig glad, tack! Skickar dig ett meddelande på Fejjan om lämpliga ställen för honom att besöka :)
Mia

5 hogy:

skriven

like the rings ;-)

Kommentera här: