0 Läs mer >>
Viiiiiiiilken bra dag, tack!!
 
 
 
Bilder, smidesgrejer och alltihopa  blev så väl emottaget. Tack snälla snälla!
 

Tack!

0 Läs mer >>
Idag pep det i äggen när jag var ute med frukost till hönsen. Ett ägg hade det dessutom börjat spricka, så spännande!
 
Idag smids det en bröllopspresent.. Bild kommer i helgen när den delats ut.
 
När jag kommer hem ska det planeras, provas, bäras, letas grejer,  kratsas och poleras inför utställningen som ställs upp imorgon. Vernissage lördag kl 13 på Slöjdarnas Hus.

Pip

1 Läs mer >>
Nervös, galet glad, stressad, förväntasfull, ont i magen och illamående - så känner jag inför utställningen. Min första. Just det, prestationsångest ocså, tänk om ingen tycker att det är fina grejer. Jag får hjärtklappning när jag tänker på det.

Det ordnar sig, det gör det ju alltid.
 
 

Huvaligen

0 Läs mer >>
Möhippa var det alltså igår!
 

Den blivande bruden var både snabb och duktig, reultatet blev en jättefin hjärtskål.

Skål!

0 Läs mer >>
Jag försöker i alla fall. Om en vecka är det vernissage och jag jobbar hela veckan utan fredag då utställningen ska sättas upp. Så det är ganska viktigt att jag får jävligt mycket gjort i helgen..
 
Har tagit på mig en sak idag som definitivt inte är bra för det pressade schemat, men det ska bli jättekul och jag får ju dessutom betalt. Mer om det kan jag inte berätta nu, men det kommer bilder sen!
 
Efter att jag jobbat på cafét igår och sedan smidit några timmar for jag och kollade på ett öde hus. Äääälskar sånt!
 
 
I måndagskväll skulle jag hämta mer stenkol hos Sebastian i Agnäs och blevpå köpet bjuden på himla god middag. Alltid lika trevligt att sitta och filosofera om järn och livet med honom och Ida.
 
Och!
 
I tisdags kom Vargtand med familj på besök på väg till Haparanda! Hade inget annat än whiskey att bjuda på så det fick det bli.
 
Med en pinup-isbit

Känn lugnet..

0 Läs mer >>
Och så kan jag ju som sagt inte lägga upp bilder här hemifrån, därför blir det lite som det blir med uppdateringar. Och det är lite hektiskt nu innan utställningen.
 
Igår tog jag mig ut på skrot- och fotoäventyr. Hade lite hos Håkan jag spanat på tidigare och så var jag ute i skog och mark. Så var även miljonersmiljarder mygg tyvärr, men OJ vilket ställe jag hittade! En maskinkyrkogård, helt fantastiskt. Inte helt optimal årstid att leta skrot eftersom det är väldigt mycket växtlighet just nu, men häftigt är det såklart ändå. Men man ser ju inte riktigt allt.

Så mycket fotat blev det inte, för så fort jag tog fram kameran blev händerna fulla med mygg, men jag ska se om jag inte kan lägga upp lite bilder idag eller imorgon.
 
Plötsligt händer det! Det funkade att ladda upp en bild, hurraaaa!
 
Naturligtvis så fungerade det bara att ladda upp en bild.. Man får vara glad för det lilla.
 
 

Mycket nu

1 Läs mer >>
Det blev en kniv.
 
Utgångsmaterialet är från ett gammalt jordbruksredskap.
 
 
 
 
 

I smedjan

1 Läs mer >>
Jag är så nöjd, upplyft och inspirerad efter helgen! Och trött. Försäljningen gick bra, ökar lite varje år. Fick lite beställningar och en drös nya kontakter. Hoppas nu jag gjorde bra reklam så det kommer många och tittar på utställningen och handlar på Konstrundan. Lite prestationsångest, men det är säkert nyttigt.
 
 
Nu blir det fullt ös med jobb på cafét, smida till utställningen, ett par beställningar och eventuellt ta emot en möhippa!

Nöjd

2 Läs mer >>
 
Igår gick det väldans trögt på marknaden, men vi tog igen det idag. Hoppas på en liknande dag imorgon, även om det brukar vara lugnare då.
 
Fick ett roligt erbjudande från en hantverksbutik i Umeå.
 
Mina fina medhjälpare!

En bra dag!

0 Läs mer >>
Är i smedjan och färdigställer det sista, ytbehandlar och pysslar. Glömde kameran. Jag har såååå många idéer på hur jag vill att det ska se ut i marknadstältet, får se om jag hinner genomföra allt. Typiskt att man ska komma på allt dagarna innan..
 
 
Midsommar på Ava Havscamping

Det sista

0 Läs mer >>
Nu har jag tänkt i flera dagar att jag ska hit, men det har alltid kommit nåt emellan. Och efter att jag passat småttingarna igår blev jag lite sen hem och bestämde då för att fixa med annat som måste göras klart innan marknaden.
 
Alltså, kolla in den här lilla gosnosen! Kommer inte ihåg om det var Pontus kanin Monster eller Mollys Hello Kitty, men åh!

Nu står jag här i Östervik och har det bra. Får flera gånger hejda mig då man ofta får en idé medans man smider som man såklart genast vill prova, men jag måste koncentrera mig på marknadsalster. Faktiskt.
 
Okej, jag erkänner.. Jag gjorde några armband till mig själv.
 
Så himla enkelt det var att beställa framkallning på bilder över nätet. Varför har man inte gjort det innan?? Beställde även en av bilderna som canvas, ska bli kul att se hur det blir.
 
Blev alldeles knäsvag igår när jag skulle ut och stänga för hönsen. Solen bröt igenom träden och sken på min lilla äng. Lyckorus. Det är mest maskrosor på ängen, men skit samma..
 
(Varför i hela fridens namn kapas mina bilder på höger sida när jag lägger upp dem?)

Äntligen i smedjan!

0 Läs mer >>
Utnyttjar den suveräna (i alla fall i jämförelse mot min täckning i Bracksele) uppkopplingen i storstan Vännäs när jag passar Pontus & Molly. Har beställt framkallning av bilder till utställningen, för det hade aldrig gått att ladda upp hemma.

Tänkte ta de små på en liten tur till Slöjdarnas, Returcentrum (jag köper i princip bara begagnade kläder och husgeråd), Poppins (för att se om de har lite finare papper jag kan skriva ut presentkort av) och till sist till Hotellet för lunch och överlämnande till mormor.
 
När jag kommer hem ska jag åka till smedjan och göra lite lyktkrokar att fästa i vägg och lykthållare att sätta i rabatten. Kanske ett handtag till också.
 
Den här kommer finnas på utställningen. Om man vill kommer man kunna beställa en fotokopia eller valfri bild på canvas.
 
 
 

Sådärja