0 Läs mer >>
Älskar verkligen det här halsbandet! Det var en del jobb så än så länge finns bara detta exemplaret, men jag ska göra fler och ha med till Trädgårdsmässan på Nolia 24-26 april. Är man intresserad av att köpa så gör jag naturligtvis ett på beställning! I denna längden kostar det 600:- och mer om man vill ha det längre (såklart). Hör av er vid intresse!

Favoriten just nu!

0 Läs mer >>
Det här halsbandet kom till av ett misstag... Jag stod i smedjan och skulle göra 4 st stela halsband som man skulle kunna knäppa bak i nacken. Först när jag polerat och böjt dem såg jag att de var alldeles för korta. Men det löste sig ändå för i samma sekund som jag insåg det kom idén till detta halsband. Enkelt oh stilrent, väldigt ovanligt för mig som älskar knorrar. Men jag gillar det här, det är lugnande på nåt vis. Kostar 380:- och jag har som sagt 4 st.
 

Ett misstag

0 Läs mer >>
Det här första halsbandet är inspirerat av armbandet i föregående inlägg. Jag måste säga att jag gillar det - jättemycket! Vet inte riktigt vad prislappen hamnar på, jag måste göra ett till först, men 500-600:- nånting
Nästa halsband är inspirerat av två olika halsband jag bläddrat förbi på Pinterest. Kostar 400:-
Som vanligt är smyckena gjorda av stängseltråd och järnrör.

Det senaste

0 Läs mer >>
Igår gjorde jag ett armband till mig själv av smyckesdelar som jag lagt undan för att de blivit fel, fula, skeva, helt enkelt inte dög till att sälja. Blev ju jäkla bra om jag får säga det sjäv.. Tänkte börja på ett liknande halsband idag, fast med delar som duger till att säljas!
Det var svårt att få till en bra bild på det färdiga armbandet när det är ytbehandlat och polerat, men det kommer så småningm.

Armband av skrotdelar

0 Läs mer >>
Nya ormiga örhängen - 220:- paret

Ormigt värre