0 Läs mer >>

Jag har inga bilder på cafét, men jag ska ordna det!

Som jag skrev i ett sms till en vän tidigare idag när jag var ensam och det blev lite körigt:
"Jag ville be alla kärrningar att hålla käften, gubbarna att dra åt helvete och nypa ungjälvlarna i armen."
Det kändes så, men jag gjorde det såklart inte. Det räckte med att avreagera sig genom ett sms. Sen var det lugnt och behagligt på världens minsta café igen. För det är verkligen litet. Det får ni se på bilderna senare alla ni söderbor.

Sen räddade en liten kille min dag när han kom fram och borrade in ett smutsigt litet finger i sidan på mig och sa med ansiktet fullt av gräddblandat snor: "Vi går nu, jag och lilltjejen, så du inte undrar vart vi tog vägen och börjar leta efter oss." Söt!

Imorgon ska jag lämna lilla Ragge hos Ante och jobba på hotellet. På fredag åker jag till Stooooockholm, så kul! Jag har förresten lite mer att förbereda och skriva inför mötet, men jag tänker att jag har 10 timmar på en buss (fattiglapp) så jag behöver nåt att göra...

Fnys!

1 Läs mer >>

Glad att vi väntade in solen till morgonpromenaden.Strax mot dagens jobb på cafét.

Fint serru

1 Läs mer >>ochSenaste nytt

0 Läs mer >>

Ska bla knåpa ihop en presentation till helgens Ombudsmöte (för Konstsmidesföreningen) i el Stockholmo. Ska se om jag kan skriva en liten presentation också om de personer och tekniker jag ska skriva artiklar om i Konstsmidestidningen..

Utöver det blir det såna skitroliga saker som skottning, städning och tvättning. Betala räkningar kan ju vara bra också. Och handla. Jag är säker på att jag hade minst en väldigt viktig sak till att göra, men den har jag glömt bort. Jag hoppas minnet återvänder under dagen.

Förhoppningsvisd kommer jag ut en sväng i ladan (beroende på graden av förkylningshängighet) och får bort det sista på taket över smedjan som ska höjas. Inte så himla mycket kvar, det är bara det att jag inte vet vad det är för saker och om jag behöver det..

Ledig idag

0 Läs mer >>

Jag gillart.Ljugarbänken åkte fram på bron igen. Den hudfärgen skojar man inte bort!Ljuvliga, magiska smedjan.Det tog så sablars lång tid att ladda upp bilder, så det blir inte mer än så här just nu.

Strax iväg och säga hejdå till mamma & Georg som åkert tillbaka till Götet och sen jobba på hotellet.

Over and out.

Sol

1 Läs mer >>

Sicken härlig helg! Motorcyklar, casino, hotell och restaurang. Sämre kan man ju ha det.

Tror ni jag tog några kort? Typ nästan inga alls.Så här såg hotellet ut i alla fall.

Sen blev jag förkyld, men det var så längesen jag var det så det var nästan som att återse en (kär) gammal vän.

Glitter och glamour

2 Läs mer >>I de här salongerna har jag rört mig idag.En sån här blev det. Road King Classic 2011.

HD

0 Läs mer >>

Strax åker jag ut på lite äventyr, men är snart tillbaka..

Tjofräs!

0 Läs mer >>

Åh så trött och go jag är nu! Sådär fredag-jag är ledig hela-helgen-trött. Skönt eftersom helgerna i allmänhet brukar betyda arbete.

Nu sitter jag och försöker samla kraft till att gå ut och skotta. Det går sådär, känns inte som jag skulle vilja kliva av stolen på resten av kvällen faktiskt. Jag vill mest bara gå och lägga mig.

Var hos naprapaten igår ju. Stel som en pinne med en höft som var värre en på länge. Jag har gått och haft ont i 2 veckor så det kanske inte var så konstigt. Idag har jag varit som en ny människa och gått och kvittrat hela dagen. Tills jag lyfte en diskback fel och allt var ogjort igen. 

Go

1 Läs mer >>

Idag blir det cafét igen. Här följer ett för er totalt ointressant faktum: idag ska jag prova en speciell barista-mjölk som ska bli extra fin och skummig i latten, cappuccinon osv. Ska bli spännande!

Längtar till naprapaten igen (fast egentligen inte, det är ju ett jävla helvete), men jag längtar tills det är klart.

Hinner inte med så mycket idag annars innan jag ska börja jobba och ikväll blir det sen hemkost eftersom naprapaten är så sen. Tur för mig att lilla mamma & Georg finns som ställer upp som hundvakter!

Behöver verkligen skotta nu, men hinner inte förrän på fredag eftermiddag. Kan vi hålla alla tummar och tår så att det inte snöar mer innan dess? På fredag kväll kommer föresten smeden Sebastian hit en sväng så vi kan tjöta en stund.

Ha de gött everyhopa!

Skumt

1 Läs mer >>Snödans alltså, fast tvärtom för nu tror jag nog bestämt att det räcker med snö här. Vräker ner och inte har jag skottat under dagen heller. Känns ju lönlöst när det bara fortsätter och fortsätter.

Igår lassade vi ut över 1700 semlor på cafét. Det är ju rent ut sagt helt sjukt. Vad kan det gå en vanlig dag, 70-80 nånting kanske? Det räckte fram till ca 16.30, men då hade verkligen alla sorter gått åt, inkl glutenfria, vaniljkräm- och gräddfyllda. En kvinna som köpte en vaniljkrämsfylld semla undrade vad det var för skillnad mot en vanlig semla. Eh... Tänk om en semlelälskare hört henne, hon hade åkt på däng utan omsvep. (Nu är ju förstås jag semlelälskare, men tyckte det skulle se illa ut om jag gav mig på kunderna). Hade mandelmassa i huvudet när jag äntligen kunde sluta och gå därifrån. Drömde tom om semlor inatt, ha!

Efter att jag jobbat på cafét idag ska jag promenera över till hotellet med semlor (fick just beskedet att de är slut) nåt gott till mina fina vänner kraftverksarbetarna. Hela gamla gänget ska tydligen vara samlat och det vill jag ju inte missa! Lät som att det skulle drickas nån pilsner också. STORT minus med att bo ute i skogen.

Imorgon ska jag äntligen till naprapaten. Den goda människan var snäll nog att ändra min tid till på kvällen istället eftersom jag jobbar på dagen. På bekostnad av sin egen (säkert dyrbara) lediga tid. Otroligt snällt! 

Vart har alla bilder tagit vägen, måste skärpa mig.

Ska vi dansa en li...

0 Läs mer >>Undrar om man hinner roffa åt sig en semla på cafét innan de tar slut?

Har i alla fall inga föreställningar om att det kommer vara lugnt att jobba, folk blir visst som galna. Kul, finns ju faktiskt inget bättre än man har att göra! 

Fettisdag