1 Läs mer >>
Jag vet att större delen av min familj och mina närstående tycker att jag släpar in en massa skräp. Eller "ved" som vissa kallar det... Men det sitter i deltaljerna. Och historien. Av någon anledning eller bara av en händelse har den här funnits kvar i ladan under många år. Jag hittade den förra våren tror jag och la den på en plats där jag skulle se den för jag visste att jag ville använda den till någonting. Eftersom jag bar upp byrån som stod i hallen till arbetsrummet saknades där nu någon liten avställningsyta. Och voilá!
Egensmidd skål - såklart

Detaljerna

0 Läs mer >>
Den som spar han har... nåt att göra en hylla till hallen av.

Pyssel

0 Läs mer >>
Är oftast det roligaste, är det inte så? Snart ska jag till Stockholm för möte med Konstsmidesföreningen. Det är vi regionala ombud som ska träffas och gå igenom det gångna och det kommande året, aktiviteter, ideér, reportage till tidningen osv. Ska blir urkul eftersom man intre träffas så ofta. Mest kanske på grund av att jag bor så långt bort...
Bilden är från SM i smide (2012) som jag tillsammans med Gustav Thane arrangerade för Konstsmidesföreningen.
 

Det ideella arbetet

1 Läs mer >>
Har just suttit en stund ute på trappen i solen och druckit kaffe. Livskvalité. Det är kanske inte vetenskapligt bevisat, men kaffe ÄR godare utomhus.
Ragnar är så olycklig för han är rädd för blåsten... Vågar inte gå ut om inte jag går brevid. (Den där blicken alltså!)
 
 

Sol

0 Läs mer >>
Ögon är ju fantastiska, som ett helt universum, ett hav, ett vackert tyg, ett himlavalv. Jag vet inte vad det ser ut som, men det är fängslande.

Nära

0 Läs mer >>
Det finns inget som är så roligt som att ta kort på Ragnar. Dessvärre så är det oftast bara en eller möjligtvis två bilder av tio som blir bra. Men det anser jag mig kunna leva med när han är så himlarns söt.
Nybadad (luktade innan dess gammal jag-vet-inte-vad)
Torkar i solen

Modellen

0 Läs mer >>
I lördags morse när jag körde till jobbet var det så otroligt fint väder! Hade jag bara åkt lite tidigare hade jag stannat av och fotat längs vägen, men det hade jag inte tid med. Det fick bli att knäppa ett kort genom fönstret på hotellet istället.

Dimma

0 Läs mer >>
Nu tänker jag dega hela förmiddagen så får vi se vad jag hittar på sen!
 

Jobbarhelg över

0 Läs mer >>
Igår kom den, huvudvärken som gör mig knäsvag, illamående och vimmelkantig. Jag tror att problemet rotar sig i min nacke som knakar, krasar och känns allmänt obra. Men jag tycker det är så obehagligt att justera den så jag drar mig för att få det gjort. Men nu är det nog, måste göra det snarast. Jag trodde på allvar att jag skulle svimma på jobbet igår och det var verkligen ingenting jag ville vara med om. 
 
 Jag har insett att huvudvärken i princip alltid kommer när jag burit tungt. Och det stämde rätt bra den här gången också då jag i förrgår fick ett ryck och skulle bära upp en byrå som stod i hallen. Utan att ta ur lådorna för vem har tid med sånt? 
 
Nä skärpning! Ska se om jag kan få en tid nästa vecka...

Djävulshuvudvärken

0 Läs mer >>
Han ser precis ut som en (väldigt fet) katt.

Kolla skuggan

0 Läs mer >>
Morgonkaffet i mina "nya" koppar intogs imorse i soffan. Lite synd är det att det i princip bara ryms tre munnar i varje kopp, men lite extra gott var det allt.

Invigning

0 Läs mer >>
Så söt att det isar i tänderna.

Herre på täppan