0 Läs mer >>
 
Hamnmagasinet i Umeå, hoppas vi ses :)

Här hittar ni mig på ...

0 Läs mer >>
Idag var jag och lämnade en laddning nya smycken på Västerbottens museeum. Då banden till halsbanden tog slut fick jag köpa nytt på väg dit och sen sitta och pyssla färdigt de sista i cafét. Urmysigt! Museet är väl värt ett besök, liksom cafét och museeshopen såklart!
 

Västerbottens museeum

0 Läs mer >>
Dessa halsband med personlig text beställde nyligen Hotel Vännäs till sin personal. Mycket omtänksam present tycker jag!
 

Till hotellet

1 Läs mer >>
Min kompis Johanna beställde det här armbandet av mig för ett tag sen. Vissa föredrar varianten Downs is up, men båda är lika fantastiska tycker jag. Materialet i detta armband är koppar. Kan fås i polerat järn också (ser ut som silver) eller varför inte med ett läderarmband med text på koppar eller järn.

Down is up!

0 Läs mer >>
Den 15:e november öppnar pop up butiken Eljest igen, denna gången i MVG gallerian i Umeå. Där kommer mina Nalta Eljest-halsband finnas liksom en massa annat urfint hantverk från Västerbotten. Blev så sugen på att göra dem i koppar också så det är faktiskt vad jag håller på med just i detta nu! Lägger upp en bild när de är klara.

I butik