Ska vi dansa en liten dans?Snödans alltså, fast tvärtom för nu tror jag nog bestämt att det räcker med snö här. Vräker ner och inte har jag skottat under dagen heller. Känns ju lönlöst när det bara fortsätter och fortsätter.

Igår lassade vi ut över 1700 semlor på cafét. Det är ju rent ut sagt helt sjukt. Vad kan det gå en vanlig dag, 70-80 nånting kanske? Det räckte fram till ca 16.30, men då hade verkligen alla sorter gått åt, inkl glutenfria, vaniljkräm- och gräddfyllda. En kvinna som köpte en vaniljkrämsfylld semla undrade vad det var för skillnad mot en vanlig semla. Eh... Tänk om en semlelälskare hört henne, hon hade åkt på däng utan omsvep. (Nu är ju förstås jag semlelälskare, men tyckte det skulle se illa ut om jag gav mig på kunderna). Hade mandelmassa i huvudet när jag äntligen kunde sluta och gå därifrån. Drömde tom om semlor inatt, ha!

Efter att jag jobbat på cafét idag ska jag promenera över till hotellet med semlor (fick just beskedet att de är slut) nåt gott till mina fina vänner kraftverksarbetarna. Hela gamla gänget ska tydligen vara samlat och det vill jag ju inte missa! Lät som att det skulle drickas nån pilsner också. STORT minus med att bo ute i skogen.

Imorgon ska jag äntligen till naprapaten. Den goda människan var snäll nog att ändra min tid till på kvällen istället eftersom jag jobbar på dagen. På bekostnad av sin egen (säkert dyrbara) lediga tid. Otroligt snällt! 

Vart har alla bilder tagit vägen, måste skärpa mig.

Kommentarer:

1 Roger Lund:

skriven

Ha ha, hoppas det snöar ordentligt åt dej nu, här har allt regnat bort snart :-)

Kommentera här: