Nr. 2 - Förberedelser

Fredagen skulle ägnas åt att förbereda Henkes smedja inför lördagens Hantverksdag. Det skulle städas, smidas lite, göras nån intevju och lite allmänt småfix. Städa hann vi, men så fort Henke började smida kom det kunder och intresserade som ville prata med smeden. Vilket ju iofs är jättekul, men stackarn hann inte få mycket gjort.

Sen kom reportern från nån lokal tidning (minns inte vilken) och intervjuade Henke och lite kort även mig. Sen fick jag agera bandspelshållare medans han fick prova på att smida en krok. Haha, kom att tänka på nu att när han intervjuade Henke så höll han bandpelaren skitnära hans ansikte så stackaren fick rygga tillbaka flera gånger, förmodligen av rädsla att få den inkörd i munnen.

Fick även sålt lite grejer för jag hade fått ställa upp ett litet bord med saker som blev över från Vännäsdagarna. Sköj!

På kvällen skulle vi hämta ett gäng finnar på Arland, Henkes "finska familj". Haha, vilken upplevelse! Det tog väl 1,5 timme att köra till flygplatsen, men säkert dubbelt så lång tid att ta sig hem igen. Det skulle stannas för kisspauser, rökpauser och hamburgare. Men OJ så roligt det var!

Det tar en evig tid att ladda upp bilder därför blir det lite sparsmakat just nu...

 







Kommentera här: